Bestuurswisseling

W E L K O M
Kandidaat bestuursleden

Theo Kock
Hallo,
Ik ben vanaf het begin actief lid van TC Gennep. Eerder had ik een licentie als amateur bij TWC Noord Limburg uit Siebengewald. Ik heb daarvoor wel enkele teamsporten zoals beoefend maar dat was over het algemeen geen succes. Op de fiets kon ik vooral bij langere wedstrijden redelijk uit de voeten. Korte parcoursen met veel bochten waren niet voor mij weggelegd, helaas waren de meeste wedstrijden waar ik aan deel kon nemen van dit type.

Privé ben ik getrouwd met Diny en we hebben twee zonen Bart en Tom en een dochter Marleen. Ze zijn allemaal het huis uit en de beide zonen hebben ons inmiddels ook twee schoondochters bezorgd. De oudste zoon Bart heeft er voor gezorgd dat we inmiddels grootouder zijn, Milan is één keer in de week bij ons en dan zijn we oppas opa en oma.

Ik word in mei 70 jaar en ben 1-jan-2020 gestopt met werken. De eerste 3 maanden hoefden we niets meer te doen en daarna mochten we vanwege corona niets meer, erg veel verschil is dat niet voor ons.

Ik ben m’n hele werkzame leven bij verschillende bedrijven actief geweest in de machine automatisering. De ta automatiseren machines waren heel divers, van machines om I.C. ’s te maken tot Windturbines en complete schepen. De laatste 15 jaar werkte ik bij Bachmann een Oostenrijks bedrijf waar ik de technische ondersteuning voor de BENELUX deed. De VOX MAXIMA van van Oord, de grootste dredger hopper ter wereld b.v. is met Bachmann uitgerust. Op dit moment ben ik weer parttime actief voor een klant van Bachmann om een machine simulator te bouwen. Met deze simulator kan een machine besturing getest kan worden voordat de machine zelf af is.

Groeten Theo

John Rutten

Dag allemaal,
Ik wil mij even, als nieuw bestuurslid, aan jullie voorstellen.

Ik ben al (bijna) vanaf het begin, lid van de toerclub. Heb echter de eerste jaren weinig actief meegefietst omdat ik ook lid was van wielerclub ‘de Maaskant’ en daar als B-amateur wedstrijden reed.

Sport-cv: Ik was eigenlijk een Marathonloper maar ben door sportblessures met wielrennen in aanraking gekomen. Toen bleek dat ik eigenlijk best aardig mee kon komen op de racefiets werd het wel heel aantrekkelijk om dat naast het lopen ook actiever te gaan doen. Uiteindelijk ben ik het ook gaan combineren met zwemmen en dan ben je opeens triatleet. Uiteindelijk is het fietsen het enige van de drie sporten dat ik nog redelijk fanatiek en met veel plezier beoefen. Gelukkig hebben we de foto’s nog :-)

Privé: Ik ben onlangs 61 jaar geworden, ben inmiddels 39 jaar gelukkig getrouwd met Mary en ben de trotse vader van Jules (27) en Marnix (22) welke inmiddels zijn uitgevlogen.

Wij wonen sinds twee jaar met heel veel plezier in een heerlijk huis aan de Langstraat in Milsbeek.

Maatschappelijk: Ik werk bij Liander de netbeheerder. Heb daar een lange carrière waarvan de laatste 15 jaar als teamleider en later als manager bij diverse teams en afdelingen. Ik ben drie jaar geleden gevraagd om binnen Liander een nieuw bedrijf op te gaan zetten dat zich bezig houdt met circulariteit en het her inzetten van mensen en middelen.

Binnen Liander ben ik ook 20 jaar bestuurlijk actief geweest binnen de personeelsvereniging. In eerste instantie als voorzitter sport en later als federatievoorzitter van de gehele vereniging. 

Hobby’s: Natuurlijk fietsen. Daarnaast; parachutespringen, bergbeklimmen, drummen in een band, mijn huis verbouwen, af en toe een stuk op mijn motor rijden en in de winter mag ik graag een paar weekjes gaan skiën. 

Dit is de korte versie van mij bio. De lange doen we wel een keer bij een biertje. Ik hoop dat we samen een gezellig hecht bestuur gaan vormen. Theo en Jurgen ken ik al vele jaren en de rest wil ik graag z.s.m. ook goed leren kennen.

Groet,  John

A F S C H E I D
bestuursleden

Marcel Hendriks
Beste Fiets vrienden en vriendinnen,
De voorzitter vroeg mij om toch nog even een kleine toelichting te geven op mijn redelijk plotselinge aftreden als bestuurslid.
Ik ben in het bestuur gegaan om te proberen enige verandering in de club te brengen, want we weten het allemaal vaak beter, maar dan moet je er ook iets mee doen!
Natuurlijk is er al veel positief veranderd, maar ik ben vanuit mijn eigen bedrijf gewend om de baas te spelen, en dat past gewoon niet in een bestuur, en zeker niet bij nog zoveel ander inbreng in onze club.
Verder had ik ook gewoon te weinig tijd, het fietsseizoen is ook mijn drukste tijd van het jaar in de landbouw, en heb verder nog wel wat meer dingen te doen….
Ik ben erg trots op onze club, zeker als ik iedereen zie fietsen in onze super mooie outfits, en heb ook weer geleerd van deze ervaring. Respect voor wat er allemaal achter de schermen in ons bestuur vrijwillig wordt gedaan!
Het zou mooi zijn als mensen die verandering teweeg willen brengen, dit ook gaan doen door in te stappen in het bestuur, of er in ieder geval er iets positiefs mee doen, ik raad het aan!
Verder hoop ik dat we snel weer gezellig met de club op het terras Bij Koos kunnen zitten genieten,
Veul fietsplezier dit seizoen,
Marcel


Jurgen van Duren
Zo die 6 jaar en een beetje zijn snel voorbij gegaan. We hebben van alles meegemaakt, leuke maar ook helaas trieste gebeurtenissen. Ook hebben we met het bestuur een paar mooie stappen kunnen nemen op organisatorisch gebied, zelfs vergaderen via teams. Helaas dat laatste was niet vrijwillig maar bittere noodzaak vanwege de huidige situatie. Ik ben altijd voorstander geweest van korte doorlooptijd van bestuursleden hierdoor krijg je met enige regelmaat nieuwe verse bestuursleden met natuurlijk nieuwe ideeën. Dat gaat met John en Theo erbij zeker lukken.
Tot snel weer een keer op de fiets.
Groet Jurgen